Детайлно почистване

Created with Sketch.

От какво се нуждае колата Ви?

Детайлното почистване включва всички големи и малки детайли в автомобила, голяма част, от които нашите клиенти не подозират, че са замърсени.

ВЪЗДУХОВОДИ...

Прави се детайлно почистване на въздуховодите, което включва цялата климатична инсталация. Та чак до изпарителя.
Със специална четка с мек косъм и интериорен препарат се почиства внимателно всяка релсичка на самия въздуховод. Впръсква се в цялата система спрей с активна пяна, който дезинфекцира и неутрализира всички неприятни миризми от климатика.
След тази процедура, може да бъдете спокойни, че дишате чист въздух в автомобила Ви.
Към детайлното почистване се включват и всички останали участъци, с техните дребни детайли...

Всички труднодостъпни места по таблото, копчета, фуги, поставки за чаши, дръжки, конзола, дисплей, релси на седалки, волан, пианолак и корите се почистват с малка четка до най-малкия детайл.
В някои случаи добавяме и озониране на цялото купе при твърде тежки случаи (например като развалена риба, разлят алкохол и др.)
Не по-малко важен е екстериора на автомобила...

Перфектният външен вид се достига със старателно почистване на всички малки детайли - емблеми, отвори, ауспуси, огледала, уплътнения, прагове, фарове, стопове, както и зад капачката на горивото.
Особено внимание обръщаме на джантите. Всяка джанта се почиства самостоятелно, всяка спица, всеки един болт.. Важна е вътрешността на джантата, там често феродото от накладките полепва, почернява и става трудно за измиване. Тогава идва ред на мека четка, с която достигаме навътре и изчистваме замърсеното.
Автомобилът се издухва обилно за да няма стечки след потегляне.
За финал нанасяме течна вакса, която придава блясък и образува водоотблъскващ филм.
Цена: 0 лв. за Лек автомобил
Продължителност: 300 - 180 мин.