Озониране на купе

Created with Sketch.
Край на лошите миризми в купето.

Искате ли да се отървете от нежеланите миризми (цигари, прах, застояло или спарено) и в колата да мирише свежо и приятно, както е било преди?

Ауто Спа предлага комплексно ВИП измиване + озониране на купе.

Цена - 60 лв.

Ето малко повече информация какво представлява точно озонирането:
Предимствата на този метод са, че за разлика от всички останали методи за обезпаразитяване и обезмирисяване чрез разпръскване на течности в купето потискащи и наслагващи се върху съществуващите миризми, ние с помощта на машината ще премахнем и неутрализираме съществуващите миризми и бактерии чрез UV лампи и Озон.

С озонаторът премахваме неприятни миризми, бактерии и спори на мухъл, премахване на алерго-образуващи източници от климатичната и отоплителната система, както и от целия салон на автомобили, бусове, каравани и т.н. Гарантирани незабавни резултати и траен ефект.
Технологията се базира на обгазяване на автомобила с озон (O3). Озонът е силно активен химически и взаимодейства с почти всички органични съединения и много неорганични. Разрушава клетъчните обвивки на микроорганизмите и структурата на вирусите. Особено важното е, че озонът се носи във въздуха и на практика атакува всички повърхности, до които има достъп.

Озонът е изключително силен окислител. Взаимодействието му с молекулите, усещани от човешкото обоняние като неприятни миризми (цигари, домашни любимци, мухъл, плесен, миризма на изгоряло), води до тяхното окисляване и разграждане. Озонът не маскира миризмата, като я замества с друга, а премахва нейният източник.

Продължителност на процедурата: 90 мин.